Snoozzz babymassage Alverna

Snoozzz Babymassage – Shantala

Aandacht voor jou en je kindje

Snoozzz babymassage - heart

Wat is Shantala babymassage?

Shantala babymassage komt oorspronkelijk uit India. De Franse arts Leboyer (gynaecoloog en verloskundige) is voor het schrijven van een boek over babymassage afgereisd naar India. In de sloppenwijk in Calcutta ontmoette hij Shantala, terwijl zij haar zoontje masseerde. Leboyer was onder de indruk van de massage met mooie, zachte, ritmische bewegingen. Leboyer introduceerde deze manier van babymassage wereldwijd en gaf het de naam Shantala als eerbetoon aan deze vrouw.

Snoozzz Cursus babymassage

Shantala babymassage is een respectvolle, ontspannen, liefdevolle massage. Het is een vragende massage, je baby geeft aan wat hij wil.

De gehele cursus bestaat uit 4 sessies. Ter kennismaking kun je ook eerst voor 1 sessie kiezen om te ervaren of dit bij jou en je baby past.

Ik kan de workshop bij jou thuis of in mijn praktijkruimte geven. Het kan 1 op 1 maar ook met meerdere, max 3 baby’s. Wat jij wilt,

Voor de kosten kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

Tijdens de workshop kun je onder het genot van een kopje thee ervaringen uitwisselen met andere verzorg(st)ers. Deze workshop gaat plaatsvinden op de woensdagen van half 11 tot kwart voor 12. Je bent vanaf kwart over 10 welkom zodat je zelf al kunt aarden in de ruimte.

Volatile

De Volatile babyproducten zijn speciaal voor baby’s samengesteld. De basis voor de babyproducten is een van goede kwaliteit vette plantenoliën. Daarom hebben deze oliën een voedende werking op de tere babyhuid.
Ook bij een zeer gevoelige babyhuid is dit een hele prettige olie om mee te werken.

De basis olie is amandelolie. Volatile heeft voor de babylijn aan deze basisolie etherische oliën toegevoegd die geschikt zijn in gebruik bij baby’s: mandarijn, lavendel, baby,s buikje en baby cara.

Tijdens de workshop/cursus kun je vrij gebruik maken van deze olie. En zo kunt ervaren wat de olie voor jou baby kan betekenen.


“Heerlijk loskomen van dagelijkse beslommeringen en quality time met je baby hebben…”

Marja van Rens

Snoozzz babymassage - heart

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de privacyverklaring.