Snoozzz babymassage Alverna

Voor wie is de Snoozzz cursus babymassage

Aandacht voor jou en je kindje

Snoozzz babymassage - heart

Voor wie is de Snoozzz cursus babymassage

De cursus is voor elke baby en verzorg(st)er geschikt. Deze massage kan een uitkomst bieden wanneer jou kleine uk last heeft van krampjes, moeilijk in slaap kan komen of om een andere onduidelijke reden onrustig is. Daarnaast kun je de massage zien als pure verwennerij voor jezelf en voor de kleine.

Je kunt beginnen vanaf de geboorte maar in de praktijk blijkt dat het voor de moeder fijner is als ze weer geland is na de bevalling. Voor de een is dit na twee weken de ander heeft er meer tijd voor nodig. Ik voel het als mijn taak dat ik aanvoel dat elke deelnemer de rust kan vinden.

Liefdevolle handen Snoozzz babymassage

Snoozzz Cursus babymassage

Ben je pas adoptie/pleegouder geworden van een pasgeboren baby dan kun je babymassage inzetten om het hechtingsproces te bevorderen. En ook jou, als kersverse ouder kan ik helpen om de weg te vinden binnen deze nieuwe rol, want er komt natuurlijk heel veel op je af.

Daarmee bedoel ik dat je los probeert te komen van alle dagelijkse beslommeringen. Het is wel belangrijk dat je baby nog niet gaat kruipen omdat het dan lastig wordt om je baby te vangen. Je baby kan wegkruipen op het moment dat jij op de cursus zit. Eenmaal gewend aan de massage zul je merken dat je baby er klaar voor gaat liggen wanneer hij/zij daar zin in heeft, en zullen jullie hier samen nog lange tijd van kunnen genieten

De workshop ga ik bij mij thuis geven. De ruimte bevindt zich op de zolder. Het is een dier en rookvrij huis.

Snoozzz babymassage - heart

Heb je een vraag? Stel hem gerust.

Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met de privacyverklaring.